Какви Великденски изненади имаме за вас

228140_10150224721996084_619911083_8878691_2794974_n

Великден е не само Християнски празник, но и с него идва време за една доколкото може да се нарече дълга почивка.
Една голяма част от хората предприемат пътувания до родните места, а други са авантюристи и желаят нещо различно.

Именно за тази втора група хора, ние предлагаме две наистина различни и аткрактивни предложения за Великден.

Първото ни предложение е посещение на невероятния Гранд Хотел Янтра 4* в гр. Велико Търново.
Освен, че на празника ще имате възможност да посетите една от най-забележителните крепости на територията на България, ще се насладите и на удобствата, които хотела ще осигури специално за вас. Ще послушате българска музика на празничната вечеря с оркестър на живо, ще се насладите на специалитетите, които ще приготвят за вас по случай Великден и ще имате възможност да се насладите на всички красиви терапии, които се предлагат в сауна-парка в хотела.

Желаете наистина да разнообразите ежедневието си? Желаете да разполагате с повече време за играта на голф или да почувствате една наистина дълга ваканция, отпускайки се в топлата стая за аква релаксация?В такъв случай заповядайте в Хотел Риу Правец Ризорт, Правец. Това, което ще ви бъде осигурено, не само ще ви накара да се почувствате обгрижвани, но ще ще насладите на една различна ваканция.

Независимо, кое от двете наши предложения изберете, ние сме сигурни,че този Великден ще е много по-различен за вас. И не се притеснявайте – яйца и козунаци ще има в изобилие. Вие само трябва да се насладите на изненадите, които ще ви бъдат поднесени.

FacebookGoogle+Share

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>