5 важни неща за спокойна семейна почивка

5 важни неща за спокойна семейна почивка

Наближава времето за почивки - Великденски, майски празници, лято! Море или планина – ако сме с деца е важно да осигурим някои детайли в аванс, за да сме сигурни, че всичко ще премине гладко.

1. Подберете правилното място
Информирайте се предварително за хотела – дали е повече семеен, ще има ли и други хора с деца, което би направило компания за вашите деца и вашето време – по-спокойно. Ако хотелът е за семейни със сигурно ще ви е по-комфортно – вероятно ще има детски площадки, места за деца, храна подходяща и за децата.

2. Изберете добра компания
Ако ще пътувате с деца може би не е лоша идея да изберете да сте с близки приятели с деца на близка възраст. Така им гарантирате добра компания, а и по-весело за вас, възрастните!

3. Списък и багаж
Направете поне две седмици по-рано списък с необходимото, за да сте сигурни, че няма да забравите нещо. Допълвайте списъка с всяко нещо, което ви хрумне. Бъдете сигурни, че взимате и по-топли дрехи, и дъждобрани и подходящ слънцезащитен крем. Подгответе багажа поне ден по-рано.

4. Забавления
Със сигурност се погрижете предварително и за забавленията за децата по време на почивката. Снабдете се с интересни и подходящи книги за тях, ребуси за изпът, топки или други спортни артикули, за да запълвате времето им с активна почивка, музика и филми.

5. Храна и вода
Вероятно ще изберете почивка с осигурена храна, но за децата винаги имайте в себе си ядки или дребни сладки, соленки. Изберете вода вместо напитки, защото утолява по-добре жаждата. Особено по време на път. Никога не знаете колко време ще ви отнеме даден преход, а децата стават кисели и шумни, ако са гладни и жадни.

Ние от Партнер Травел ви желаем приятна почивка!

FacebookGoogle+Share

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>