5 важни неща за спокойна семейна почивка

exc_18_235_big

Наближава времето за почивки – Великденски, майски празници, лято! Море или планина – ако сме с деца е важно да осигурим някои детайли в аванс, за да сме сигурни, че всичко ще премине гладко.

1. Подберете правилното място
Информирайте се предварително за хотела – дали е повече семеен, ще има ли и други хора с деца, което би направило компания за вашите деца и вашето време – по-спокойно. Ако хотелът е за семейни със сигурно ще ви е по-комфортно – вероятно ще има детски площадки, места за деца, храна подходяща и за децата.

2. Изберете добра компания
Ако ще пътувате с деца може би не е лоша идея да изберете да сте с близки приятели с деца на близка възраст. Така им гарантирате добра компания, а и по-весело за вас, възрастните!

3. Списък и багаж
Направете поне две седмици по-рано списък с необходимото, за да сте сигурни, че няма да забравите нещо. Допълвайте списъка с всяко нещо, което ви хрумне. Бъдете сигурни, че взимате и по-топли дрехи, и дъждобрани и подходящ слънцезащитен крем. Подгответе багажа поне ден по-рано.

4. Забавления
Със сигурност се погрижете предварително и за забавленията за децата по време на почивката. Снабдете се с интересни и подходящи книги за тях, ребуси за изпът, топки или други спортни артикули, за да запълвате времето им с активна почивка, музика и филми.

5. Храна и вода
Вероятно ще изберете почивка с осигурена храна, но за децата винаги имайте в себе си ядки или дребни сладки, соленки. Изберете вода вместо напитки, защото утолява по-добре жаждата. Особено по време на път. Никога не знаете колко време ще ви отнеме даден преход, а децата стават кисели и шумни, ако са гладни и жадни.

Ние от Партнер Травел ви желаем приятна почивка!

FacebookGoogle+Share

One Response to 5 важни неща за спокойна семейна почивка

  1. Станислав казва:

    Наистина Партнер травел дава интересни предложения за една хубава почивка аз имах по 2 от точките /хубавата компания/ и /списъка с багажа/ компанията по средата на почивката си показа рогата и скапа останалата част от почивката и по другата точка да Ви кажа списък си трябва за пътуването иначе ще Ви излезе скъпо моренцето да си докупувате забравените неща!

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>