На почивка с деца в Турция

Почивка на море с ПАРТНЕР ТРАВЕЛ

Ако планирате семейна почивка през 2023 година, не се колебайте в избора си. Южната ни съседка Турция е предпочитана и си е спечелила много почитатели през последните години, предлагайки ниски цени на почивките и добро отношение към туристите.

Ето и предлаганите от нас курорти за Вашата почивка със семейството си:
Чанаккале, Асос, Айвалък, Чешме, КушадасъДидим, Мармарис, Бодрум, Анталия - Белек, Кемер, Лара, Сиде, Кунди Алания и др.
По Ваше запитване може да организираме семейната ви почивка с автобус, самолет или личен автомобил!

Какво все пак трябва да имате предвид, избирайки си почивка? Първо, доверете се на сериозна фирма.  Доверете се на професионалисти, с доказан опит и утвърден авторитет.
Нашият съвет е да не си вземате хотел с по-малко от 4 звезди - разликата в цената е много малка, а вие ще получите услугите, които са ви необходими за да се чувствате и вие и децата ви добре. При избора на хотела обърнете внимание и на наличието на детски басейн, стая за игра, детски площадки, аниматори.
Друг важен момент е детското меню - някои хотели го предлагат, което за предпочитане.

Ако липсаната на детско меню ви притеснява, не си струва да се отказвате. Персонала с удоволствие ще се опита да ви помогне и да задоволи желанията ви. Храната е прекрасна и в изобилие.
И още нещо интересно – в  Кушадасъ  има специален център за терапия с делфини - работят с деца, които имат сериозни здравословни проблеми, но сеансите са изключително полезни и за децата с проблеми в общуването, които са хиперактивни, по-нервни, с проблем в съсредоточаването.
Слънчевите дни, синьото море, доброто обслужване в съчетание с коректността на агенцията, на която сте се доверили ще допринесе за вашата чудесна почивка.

Партнер Травел е на ваше разположение!

Ние ще ви помогнем в избора и ще направим почивката ви незабравима.

FacebookGoogle+Share

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>