All-inclusive – за и против

hotel_436_offer_2194

Какво търсите, когато решавате, че е дошло времето за лятната ви ваканция? Колко седмици преди отредената ви отпуска планирате къде и с кога ще отседнете?..Въпросите са много, а отговорите им са наложителни, за да сте сигурни, че екскурзията наистина ще е велеколепно попълнение към вашата лятна отпуска.
Един от най-честите въпроси, които си задават по-голямата част от нас сред множеството такива са дали ни е нужен ALL-Inclusive или не. Ето и какви са предимствата и нудостатъците според нас:
Предимства:
- Всичко е платено авансово. Това означава, че е по-лесно в рамките на бюджета, който се планували за почивката си, да се разполагате с останалата част от финансовите ви средства.
- в по-голяма част от хотелите може да ядете, когато искате. Това е особено полезно за семейства, тъй като често децата хавпат извън стандартните часове за хранене.
- не е нужно да се притеснявате за валутата – къде и кога да я обмените и т.н. Просто може да се отпуснете напълно и да настроите съзнанието си за релакс знаейке, че няма да се налага да „тичате“ по ресторанти и заведения за бързо хранене.

Недостатъци:
- когато сме на едно място и имаме под ръка всички ястия е по-малко вероятно да изследваме района, в който се намираме, няма да научим много за местната култура, традиции и др.
- в случай, че имаме строг режим на хранене /или лекарят ни е посъветвал да следваме такъв в рамките на лятото/, това, за което сте заплатили най-малкото няма да е здравословно за нас.
All-inclusive почивките не са за всеки. Те не могат да бъдат описани без да сте ги опитали поне веднъж. Може да се изненадате от това, което ще намерите. А ако все още не сте уредили своята ваканция, ние сме тук за да ви помогнем.

FacebookGoogle+Share

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>