Парти по случай 10-тия Рожден Ден на Партнер Травел!

На 28.10.2011г. (петък), Партнер Травел отпразнува своя 10-ти Рожден Ден. Тържеството беше проведено в хотел Central Park 4*, София. На партито бяха поканени много наши дългогодишни колеги от България и Турция. Откриването на събитието беше придружено с кратко приветствие от Управителя Одисей Спасов и традиционен народен танц, изпълнен от танцова формация „Седеф“.

Също така по време на тържеството бяха представени част от участията на фирмата в благотворителни събития и бяха раздадени грамоти за най-много реализирани продажби и най-добри продажби от нашите партньори в цялата страна. Грамотите за най-много реализирани продажби бяха подкрепени и с награди – 2 Уикенда в Спа хотел Селект Велинград, 2 Уикенда в хотел Св. Иван Рилски Банско и 1 Уикенд в Спа хотел Централ Хисаря.

И тъй като фирмата вече 10 години е специализирана за екскурзии и почивки в Турция, тържеството не можеше да отмине без традиционен турски танц, изпълнен от кючекчинята Елеонора Младенова.

Разбира се след като всички се повеселиха и поговориха, накрая дойде време и за тортата. Надяваме се да сме живи и здрави и с все по-големи успехи да отбелязваме всяка следваща годишнина на туроператор Партнер Травел.

FacebookGoogle+Share

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>