Успешно представяне на изложението Ваканция и Спа 2012

Partner Travel - Ваканция и Спа Експо 2012

Приключи Международното туристическо изложение Ваканция & Спа Експо 2012. Както вече споменахме, тази година то се проведе на ново място, а именно Интер Експо Център (IEC). Въпреки че не беше в центъра на София, отново имаше голям интерес от колеги и клиенти.
Изложението премина изключително добре и ни донесе много ползи. Срещнахме се с нашите колеги и партньори от България и чужбина, с които обсъдихме новостите за сезон 2012. При нас също бяха много наши партньори от Република Турция – туроператори, хотелиери, ресторантьори, с които работим успешно от години. Освен това успяхме да сключим и много нови партньорства, както в нашата страна, така и в Република Турция.

Особено голям интерес имаше към предлаганите от нас летни почивки с ранни записвания, при които потребителят спестява значителни парични средства от общата пакетна цена. Най-успешно се продават дестинациите Айвалък, Кушадасъ и Мармарис. В тази връзка представихме и новия ни каталог за Летни почивки в Турция, каталога с Автобусни Екскурзии в Турция, както и новите ни програми с тръгване от Русе (по маршрут Русе – Велико Търново – Габрово – Казанлък – Стара Загора – Димитровград – Хасково – Капитан Андреево).

Летните почивки по Българското Черноморие също бяха сред търсените туристически продукти, които предлагаме. Изключително успешно се продават и целогодишните СПА почивки в Българските Спа курорти, както и целогодишно работещите хотели в нашите Зимни курорти, тъй като зимният сезон вече е към своя край.

Отдел Чужбина също се радваха на голям интерес. Особено интересни за клиентите са празничните оферти, както и офертите 55+ в близките до България Европейски дестинации (различни от Република Турция).

Като цяло можем да обобщим, че това беше поредната успешна туристическа борса за Партнер Травел и да си пожелаем все така успешно представяне и занапред!

FacebookGoogle+Share

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>