Слънце, плаж, море. Да, почивката зове!

Почивка на море
Лятото е в разгара си. Слънцето навън смело раздава своите лъчи, а вместо в офиса на всеки от нас му се иска да е на плаж или да се излежава блажено в някой уютен СПА център. Така дългочакваната почивка е толкова далече, а какво ще правят тези от нас, които все още не са планували?
Ние от Партнер Травел имаме безброй много предложения, така че де се почувствате наистина глезени по време на своята ваканция.
Какво ще кажете например за Анталия и древния град Сиде?
Разположението на града – в живописен зелен полуостров с тих залив на югоизточното крайбрежие ви приканва към релаксация и уют.
А пътуването със самолет ще разкрие незабравимите гледки, които природата е създала в продължение на години.
Друг не по-малко интересен курорт е Кемер, отново в Анталия.
Разположен на 40 километра южно от Анталия, Кемер приканва своите посетители със свежия въздух, който придават боровите гори в курорта. Какво по-хубаво от това да вдъхнем глътка свеж въздух различен от този, които сме свикнали в забързаното си ежедневие?
Това са само две от многобройните оферти, които предлагаме за вас.
Знаете къде да ни намерите, затова ви очакваме, за да бъдете и вие част от многобрайните клиенти, които останаха доволни от своята ваканция, организирана от нас.
FacebookGoogle+Share

One Response to Слънце, плаж, море. Да, почивката зове!

  1. Е кой не иска да бъде на някой по самотен и по спокоен остров и да си почива. Да усеща парещите слънчеви лъчи и да се маже постоянно с плажно масло, е за маслото освен жените друг не виждам да мечтаят хахахха И на мен ми харесва това, че разположението на града е в живописен зелен полуостров с тих залив на югоизточното крайбрежие , което ни приканва към релаксация и уют.А пътуването със самолет ще разкрие незабравимите гледки, които природата е създала в продължение на години, общо взето един приказен сън,може да се превърне в реалност.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>